Mostbet withdrawal nə qədər çəkir?

Здесь можно говорить на любые темы
Ответить
Lur

Mostbet withdrawal nə qədər çəkir?

Сообщение Lur »

Salam dostlar mən mostbet-dən pul çıxarmaq istəyirəm mostbet withdrawal nə qədər çəkir deyə bilərsinizmi. Kartla çıxarsam neçə günə gəlir. Kripto ilə çıxarsam daha sürətli olur deyirlər doğrudurmu. Kim bu yaxınlarda pul çıxarıb öz təcrübəsini yazsın zəhmət olmasa. Bir də məbləğ böyük olanda fərq olurmu yoxsa eynidi. Mən 1000 manat çıxarmaq istəyirəm qorxuram problem olsun. Mənə məlumat verin çox sağolun.
FastM

Re: Mostbet withdrawal nə qədər çəkir?

Сообщение FastM »

Mostbet withdrawal adətən seçdiyin üsuldan asılıdır mən də müntəzəm çıxarıram. Kriptovalyuta ilə çıxarsan bir neçə dəqiqəyə gəlir mən tez-tez USDT istifadə edirəm dərhal keçir. Bank kartı ilə bir qədər uzun çəkir adətən 24 saata qədər mənim son çıxarışım 1 günə gəldi. Minimum çıxarış 50 AZN-dir komissiya almırlar. Məbləğ böyük olanda fərq olmur mən 5000 manat da çıxarmışam eyni vaxtda gəlib. Ən dəqiq mostbet withdrawal məlumatı üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet withdrawal səhifəsinə baxasan orada hər üsul üçün təxmini vaxtlar yazılıb. Əsas odur ki hesabın təsdiqlənsin. Sən də yoxla inşallah problem yaşamazsan.
Ответить